42 72 96 09 lotte@lomovision.dk
Vælg en side

De sidste par uger har jeg brugt aktivt på netværks aktiviteter. Besøge folk, komme ud af døren, bruge gamle kontakter til at skabe nye og arbejder hårdt på at planlægge min fremtid. Men er jeg så kommet længere i at klarlægge hvad min drøm for fremtiden er? Nej. Der er jo så meget jeg gerne vil… Og det er svært at vælge en retning, når der er så mange ting og evner jeg kan kombinere. Og jeg er også bange for at lukke døre for mig selv, hvis jeg kun fokuserer på en retning i min jobsøgning. Så nu tænker jeg bredere i min søgning. Hvad med lagerarbejde, butiks arbejde og alle de andre kompetencer jeg har – skal jeg tilbage til dem? Men så bliver jeg også lidt træt…Træt af, hvis jeg går tilbage til gamle fag, at så er min uddannelse i digital marketing spildt, eller? Men så minder jeg mig selv om, at udvikling ikke kan gå baglæns. Der er intet der kan tage min nye viden fra mig, og er jeg ude af branchen lidt, har jeg da i det mindste lært hvor og hvordan jeg kan opdatere mig selv igen.

Men hvorfor blev jeg egentlig jobsøgende?

Jo, ser du: I Juni måned blev jeg færdig med min uddannelse som digital marketings specialist hos Bigum & Co. Og næsten inden jeg var færdig med min eksamen havde jeg arbejde, dog ikke som marketingkonsulent eller noget, men administrator på en campingplads (MC TOURING CAMP) i lokalområdet. Og det var det største tilfælde, jeg har prøvet endnu, i mit arbejdsliv.

Mine store piger arbejdede derude i køkkenet, i deres fritid, og som sommerferiejob. Og de elskede det. Dog var der sygdom hos stedets forpagterpar, og ikke kun lige en influenza. Nej den ene halvdel var nede med stress, også lige som de var startet op, og den anden halvdel var helt ny, og havde sin første sæson. Jeg sagde til min ældste datter, at hun kunne sige derude, at hvis de skulle bruge lidt hjælp, så kunne jeg godt komme og assistere lidt i baren eller køkkenet, eller noget….

Og så var jeg pludselig fuldtidsansat som chef for køkkenet… Det havde jeg ikke set komme, ej heller lige prøvet før, men jeg havde da været leder før, og havde da også været selvstændig, så jeg tog Pippi Langstrømpe hatten på, og tænkte som hende: Det har jeg ikke lige prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!

Og sikke en sommer. Men opsummeret så fik vi i fællesskab med personale, frivillige, fastliggere og kunder reddet sæsonen. Men den sluttede jo med sommeren i september. Og mit hoved havde været der, og ikke med fokus på at finde arbejde bagefter, selvom jeg godt vidste det var midlertidigt. Så efter at føle jeg havde været en tur i vaskemaskine og tørretumbler og kommet ud ret rundtosset bagefter, så skulle jeg jo lige lande igen. Og her er jeg så nu, to måneder efter. Med følelsen af, at det var det fedeste job jeg nogensinde har haft, men det kan jeg jo ikke gøre hele året. Men jeg er vild med arbejdet blandt kunder, i en bar, i et servicefag, hvor jeg har ansvaret for at få tingene til at spille, lige fra kuglepennen virker, til at der er varer på hylden, og kunderne er tilfredse. 

Nærmeste fremtid…

Jeg starter i en praktik på fredag, hos Grauballe Bryghus hvor jeg får lov at kombinere et par af mine evner. Marketing, salg og kundepleje, samt assistere direktøren med planlægning, udvikling og nytænkning. Så må vi se, om det fører til en ansættelse, hos firmaet selv, eller via deres netværk. Det skal prøves i hvert fald. Jeg kan i det mindste få lov at arbejde med de ting, jeg elsker de næste 4 uger, og være med til at sætte julekampagner op, få firmaet på landkortet og skubbe det ud over stepperne. 

Men de par måneder, jeg har gået ledig, har tappet mig lidt for selvtillid. Det skal jeg nu nok hurtigt komme efter igen, men er det ikke lidt vildt, at fordi man går ledig et stykke tid, så daler selvtilliden næsten øjeblikkeligt, også selvom det ikke er selvforskyldt!

God dag til dig.

Share This