42 72 96 09 lotte@lomovision.dk
Vælg en side

Jeg er ved at være træt af, at være en del – eller ikke en del – af andres værdikæde, og afvente og afvente. For det er det man gør, når man søger et arbejde, og venter og venter på at få et svar, om man er indkaldt til samtale, eller får et afslag. Og nu har jeg dog ikke for vane, bare at sidde med hænderne i skødet, og afvente et job, inden jeg søger det næste. Men alligevel. Det er mange ventepositioner, man er i, før man ved om man er købt eller solgt. 

Det var egentlig også derfor jeg begyndte med Digital Markedsføring i Øjenhøjde projektet. 

Det gjorde jeg for at holde mig selv beskæftiget, og for at holde mine kompetencer ved lige, mens jeg var imellem jobs. Men det havde en anden effekt også….

Jeg er begyndt at tale meget mere med folk, om deres strategier, deres DNA og ikke mindst, hvad de har brug for af hjælp, for at nå deres mål. Jeg er begyndt at lære mit netværk rigtig godt at kende…sådan RIGTIG godt. Jeg er faktisk mere interesseret i at lære dem at kende, end at de skal lære mig at kende, for det kommer jo helt automatisk….Og igen så giver det mig noget den anden vej. For hvad vil jeg egentlig selv – hvad er min DNA? Hvad kan og vil jeg med min viden og kompetencer, og i sidste ende – hvordan formulerer jeg så det? Det arbejder jeg hårdt på. For det er unægteligt nemmere for mig, at beskrive og formulere for andre, end det er for mig selv. Af en eller anden dum årsag, har jeg rigtig svært ved at beskrive mig selv. Mine kompetencer, og hvad jeg kan gøre. Jeg har måske for meget bagage, der gør at jeg ikke kan få de rundsave på albuerne i gang. Jeg kan meget bedre beskrive, hvad jeg kan for andre, og hvad jeg synes de skal gøre for dem selv, end jeg kan sætte ord på mig. Jeg læser rigtig meget selvudviklende nyhedsbreve – bliv bedre til dit og dat, og bliv god til at skrive sådan og sådan, om dig selv. Men det er som om, at jeg går død, når jeg skal i gang. Skriveblokade – lige der!

Jeg skal nok nå i mål.

Jeg har taget første skridt, til at tage ejerskabet tilbage i mit liv. Jeg HADER at gå uden arbejde. Men hvad er alternativet, lige nu? Det fandt jeg, fordi jeg gik målrettet efter noget. Jeg har nemlig mødt en person, som er yderst inspirerende, og som på en eller anden måde, formår at hylde de kompetencer, han ser som en fordel for min fremtid. Så nu har jeg gjort noget vildt!

Jeg har nemlig “købt” en netværks plads i et kontorfællesskab. Og ikke et hvilket som helst kontorfællesskab. Men et, som bærer samme DNA som jeg, og som jeg har haft som rød tråd gennem det meste af mit arbejde de sidste mange mange år. Ordentlighed, bæredygtighed, miljø, mennesker, fællesskab og ikke mindst – netværk med mennesker, omkring alle disse overskrifter. 

Jeg har sat mig på en plads hos Bæredygtighedens Hus i Grenå, der arbejder på at få et fundament op og stå, i iværksættermiljøet og virksomheder generelt, der har fællestræk på det bæredygtige område. Masser af potentielle arbejdspladser til MIG 🙂 Og – nu er jeg i mit rette element. Mennesker som sætter mennesker og indtjening lige højt. Mennesker som vil gøre noget for at vores børn får en bedre og mere lys fremtid, og mennesker som vil mennesker. Jeg føler jeg er kommet i himlen, rent professionelt. 

Og allerede nu, er der flere projekter på min blok. Flere ting, der kan gøres, både for huset og dets beboere, men også i Bæredygtighedens tegn. Ideerne flyver ind i hovedet, bare ved at gå en runde i huset. Jeg har efterhånden siddet i et par kontorfællesskaber, men aldrig et, så inspirerende som dette. 

Job praktik

Nå ja, og samtidig med det, er jeg jo så i praktik hos en god netværks kontakt, som jeg skal hjælpe med projektledelse og beskrivelser på hendes projekter og kunder. Og alt det hænger også sammen med bæredygtighed. Vi skal ideudvikle, finde finansiering og markedsføre sammen, og det giver rigtig god mening i den verden jeg er i, lige nu. Så hephey, det kører jo på skinner. Jeg er så glad. 

Og med disse ord, vil jeg tilbage til mit fysiske netværk, og se hvad jeg kan gøre for dem – og dermed mig selv. 

God dag til alle 🙂

Share This