42 72 96 09 lotte@lomovision.dk
Vælg en side

Så er der store nyheder

Jeg har nemlig gjort noget stort – stort for mig, men det er faktisk meget lille, set udefra. Jeg har fået et CVR nummer, startet op for mig selv på fuld tid, og er nu helt fuldt selvstændig med min nye biks – BrandYourBizz

Beslutningen har været taget længe, jeg har bare ventet på det rigtige tidspunkt. Og når man er trængt lidt op i en krog af systemet, så skal der ikke meget til, for at springe. Basalt set, så rendte jeg tør for supplerende dagpenge, så jeg kunne ikke både blæse og have mel i munden mere. Så springe, det gjorde jeg. Jeg har brugt de seneste par måneder på at forberede mig, og nu skulle det være. Så pr 1/11 er jeg spunget ud som BrandYourBizz-Wizz og arbejder med at få virksomhederne ud over kanten på digitale platforme. Jeg hjælper med strategien, forberedelsen og ikke mindst fastholder virksomhederne til at køre en kontinuerlig markedsføring.

Siden her, har jeg ikke besluttet hvad jeg gør med endnu, men indtil videre vil jeg fortsætte med at skrive et indlæg og blogge, fra tid til anden. Jeg er vild med konceptet med at blogge, men jeg har egentlig lagt hele LoMoVision universet bag mig. Ting ændrer sig, men nu ser vi, om du ikke får lov at blive ved med at følge med herinde. Jeg har heller ikke nogen hjemmeside til B.Y.B endnu, så måske det hen over tid alligevel vil smelte mere og mere sammen.

Indtil det sker, kan du følge med i mit nye eventyr her

Og du kan se, hvad det er jeg tilbyder

Jeg tilbyder:

Sparring på online repræsentation: Hvilke sociale medier skal du være repræsenteret på – facebook, linkedIn m.fl. og hvilke andre online platforme – Hjemmeside, Google m.fl.

Opdatering og sparring på de eksisterende profiler: Strategiplanlægning: Hvad gør du nu, der virker og hvad skal du gøre, for at du når dine delmål og mål

Andre tiltag til Branding strategi: Udover online repræsentation, hvor kan du gøre en indsats

Opfølgning på strategi og vedholdenhed i markedsføringen: Faste opfølgningsworkshops evt. på abonnementsløsning og oplæring af medarbejdere. Månedlige rapporter på hvad der virker, og hvad der bør rettes til

Totalløsninger: Gennem samarbejdspartnere, kan vi stå for totalløsningen for din virksomhed, med alt indenfor markedsføring og branding. Herunder tryk, grafik, tekster og hjemmeside.

“Lej en marketingmedarbejder”: Jeg kan sidde fast i virksomheden som marketingmedarbejderen – til fast pris

Forretningsudvikling: Fundraising til nye produkter og tiltag i virksomheden

 

Share This